16:30

Huddinge IF 3 Gul

Referat: Örby IS Blå - Huddinge IF 3 Gul

Idag åkte vi til Stureby Skola Bollplan och för motståndet stod Örby IS.
Vi inleder matchen bra och och tar ledningen i den 3:e minuten genom Harry P.T. på assist av Mirac K. I den 10:e minuten gör Charlie B. 2-0 på assist av Ömer S. Hemmalaget reducerar på straff i den 13:e minuten men vår målvakt Ozan H. var mycket nära att ta det skottet. Hur som helst så är ställningen 2-1 till oss efter den första perioden. Vi har mycket boll i den andra perioden och Amadeus E. gör två mål först på assist av Ömer S. som gör sin andra assist för dagen och sedan assisterad av Charlie B. Vi har ledningen med 4-1 inför den sista perioden. Hemmalaget inleder den tredje perioden mycket offensivt och har ett par riktigt vassa målchanser. Först en målchans där bollen rullar längs mållinjen och kort senare skjuter de ett skott i ribban som studsar på vår mållinje. I den 58:e minuten erövrar Harry P.T bollen och skjuter ett långskott som går stolpe in och där kändes matchen som avgjord. Mirac K. gör sedan 6-1 i matchen slutskede.

Slutresultat: Örby IS - Huddinge IF 1-6